Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса в

...
Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса в
Коментари Харесай

Съдбовното юнско Новолуние ще възнагради щедро тези 4 зодии

Новолунията са време за подмладяване и изложение.  Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново прекарване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено държание.

Новолунието в Близнаци бележи началото на нов цикъл. Цикълът на новолуние в Телец приключва и цикълът на новолуние в Близнаци стартира на 18 юни. 

Време е да подобрим информационните си умения, като слушаме другите и се любуваме на гледните точки на другите, вместо настойчиво да търсим този неосезаем „ отговор “.

Това е добър цикъл, в който да преоценим нашите информационни и обществени умения, като се запитаме какъв брой в действителност приемаме информация и споделяме по другарски, незаплашителен метод. С тази мощна сила на Близнаци имаме шанса да създадем значими промени в живота си.

 луна розова iStock

В мрежата от хора, вести и продан на информация въздушният знак се пробва да научи колкото е допустимо повече за света и да съобщи на обкръжението най-интересното. Затова тъкмо в този момент си коства да бъдем любопитни – не към дребните и незначителни неща, а към новите благоприятни условия и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, с цел да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво би трябвало да променим в общуването и какво място желаеме да заемем в обкръжението си. 

Използвайте новолунието за преразглеждане на към този момент позната обстановка, която заслужава ново начало. Понякога „ новото начало “ е точно друг прочит на личния ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават скъпата опция да опишем всичко, от което се нуждаем.

Има 4 зодии, за които Новолунието ще бъде извънредно сполучливо и обилно. Ето кои са те:
 Юнско Новолуние ще възнагради обилно тези 4 зодии  Юнско Новолуние ще възнагради обилно тези 4 зодии  Юнско Новолуние ще възнагради обилно тези 4 зодии  Юнско Новолуние ще възнагради обилно тези 4 зодии
​​​​
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР